19.04.2018 г., 0:24 ч.

Пепел от рози 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
351 0 2
 · 

Пепел от рози

Защо да мразя,
когато и омразата и любовта
са еднакво изгарящи чувства.
Затова вземи светлина от моите очи
никога не мрази, а любов дарявай.
Аз съм твоето море, твоят въздух,
плувай в него, гушни се във вълните
сърцето да се окъпе в пламенната ми любов,
душата ти да се ласкае от нежността ми.
Любовта следи остава в сърцето,
падащи звезди е обичта
изгаря всичко и обича и копнее.
Подай ръце и в рожденият ти ден
да изгориме в огъня на любовта
и пепел от рози ще ни топли
до залеза на слънцето, до края на живота.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??