28.01.2012 г., 18:03 ч.

Пеперуди във стомаха 

  Поезия » Любовна
2036 0 0

Най обичам да се чувствам твоя,

приютена в сън неизживян.

Своя свят ти давам... всичко мое,

цялата си същност ще ти дам.

 

Все се чудя -  как ще ме целуваш?

Кога сърцето ти ще разгадая?

И да чакам вечно ще си струва,

защото знам, че ще ме заведеш до рая.

 

Със крехка сладост все усещам

пеперудите в стомаха ми да се вълнуват.

Питат ме: „Кого ли срещна?”

Този, с който ставам друга...

 

Докосваш ме... но със слова

по-истински от всяка есен.

Чувстваш ли и ти това,

което всяка вечер да заспя ми пречи?

 

Колко нереално ме омая.

Представих си, че мое е небето.

Кажи ми как да ти призная,

че от теб пияно е сърцето.

© Ина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??