Виж ме сега –
горда, красива, желана.
Недостъпна за други. И теб.
Студена и твърда, такава
съм със сърце от стомана
и лед.
В очите те гледам, не трепвам.
Мислиш си, че ме боли.
Урокът ти ме научи брутално
да искам, да вземам,
а да не давам, нали?
Виж ме сега – не съм сива,
безлична, както ти си втълпи.
Сега съм провокативна.
Арогантна и груба. Бодлива.
За да убивам мечти.
Перфектна машина.
Това ме направи, шлифова
най-нежните ми черти.
И ме превърна в жестока Диана
напук на желанието си.
© Elissa Hess Всички права запазени