11.05.2017 г., 23:28 ч.

Перспектива 

  Поезия » Философска
625 1 3

Да се спася ли или да се разруша?

Не спирам да се лутам между двете.

А може би с въпроса си греша

и въобще не ни е изборът в ръцете.

 

Но, както казват, всичко е внушение

и всеки режисира своя истина –

невидим ключ към крах или спасение,

вратата към които е измислена.

© Петя Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??