Да се спася ли или да се разруша?
Не спирам да се лутам между двете.
А може би с въпроса си греша
и въобще не ни е изборът в ръцете.
Но, както казват, всичко е внушение
и всеки режисира своя истина –
невидим ключ към крах или спасение,
вратата към които е измислена.
© Петя Косева All rights reserved.