14.06.2009 г., 18:45 ч.

Перспективно 

  Поезия
813 0 6

П Е Р С П Е К Т И В Н О

              След години или векове -
              в някакъв следващ живот
              задължително ще сме влюбени.
              Ще лежим на брега на морето сгушени
              и ще те целувам,
              и не само това,
              и не само веднъж,
              но след години или векове.

              След години или векове -
              в някакъв следващ живот
              задължително ще сме влюбени.
              С големия пръст на крака си
              в мокрия пясък ще вдълбая
              най-страхотния бял стих за ТЕБ.
              И морето ще го изтрие
              да направи място за друг.
              И пак ще пиша,
              и не само това,
              и не само веднъж,
              но в някакъв следващ живот.

© Ангел Хаджипопгеоргие Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??