П Е Р С П Е К Т И В Н О
След години или векове -
в някакъв следващ живот
задължително ще сме влюбени.
Ще лежим на брега на морето сгушени
и ще те целувам,
и не само това,
и не само веднъж,
но след години или векове.
След години или векове -
в някакъв следващ живот
задължително ще сме влюбени.
С големия пръст на крака си
в мокрия пясък ще вдълбая
най-страхотния бял стих за ТЕБ.
И морето ще го изтрие
да направи място за друг.
И пак ще пиша,
и не само това,
и не само веднъж,
но в някакъв следващ живот.
© Ангел Хаджипопгеоргие All rights reserved.