15.04.2010 г., 7:24 ч.

Песен 

  Поезия
495 0 6

По козите пътеки

смъкват се мъглите

все надолу - към реката

в дефилето.

А тя

се носи някак леко

край скалите...

И песента ù -

песен за сърцето!

 

Б.Калинов.14.04.2010г.

                                                                   Пловдив

http://www.playcast.ru/view/1195771/ceca55758a8c6fa57f5ae1b3a8fff5f741d521c2pl 

© Борис Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??