11.08.2012 г., 13:37 ч.

Песен в нощта 

  Поезия » Любовна
608 0 3

Едно бозуки пее във нощта

и от гласа му вечността замира…

А вятърът с очите на жена

най-южната посока пак намира.

 

И се стаява плахо на брега

заслушан в тишината на прибоя,

а струните звънят като сълза…

Нима не чуваш?!... Искам да съм твоя…

 

Със ласките на влюбено море

аз всяка нощ в очите ти се връщам,

по истинска от звездното небе…

Бозукито с гласа си ме прегръща.

 

Дочаках те…Различна от преди,

открила сто причини да мечтая.

Едно бозуки тази нощ звъни

и с песента си моя път чертае…

© Йорданка Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??