27.11.2007 г., 10:37 ч.

Песен за теб 

  Поезия
1005 0 29
Рони се печал смирена
като първи сняг.
Броди твоята вселена
към миражен бряг...
И стопява се - свенлива -
твоята тъга...
Цветовете и преливат
в мамеща дъга
като приказка, изгряла
в твоя чуден свят...

Рони се надежда бяла
като първи сняг...



© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??