29.12.2017 г., 22:50 ч.

Песен за виното 

  Поезия » Авторска песен
578 0 0

Песен за виното

 

Обичам виното,

обичам виното

червено вино аз обичам.

 

И в този еликсир

душата ми се гмурка,

танцува тя

ощастливена.

 

И музата във мен

във фоерверк избухва,

и песента споделя

моя ден!

 

Обичам виното,

обичам виното

червено, бяло

и розе.

© Константин Корадов Всички права запазени

За конкурса.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??