Dec 29, 2017, 10:50 PM

Песен за виното 

  Poetry » Authors song
587 0 0

Песен за виното

 

Обичам виното,

обичам виното

червено вино аз обичам.

 

И в този еликсир

душата ми се гмурка,

танцува тя

ощастливена.

 

И музата във мен

във фоерверк избухва,

и песента споделя

моя ден!

 

Обичам виното,

обичам виното

червено, бяло

и розе.

© Константин Корадов All rights reserved.

За конкурса.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??