29.01.2019 г., 13:51 ч.

Песента 

  Поезия » Свободен стих
410 0 0

Мелодията щом леко зашуми,
питам се пак в мен блян ли кипи?
По-отровна от билката на Ромео,
разяжда безскрупулно жилите ти, 
но си готов да я слушаш отново,
и отново.

© Т. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??