Jan 29, 2019, 1:51 PM

Песента 

  Poetry » Free verse
416 0 0

Мелодията щом леко зашуми,
питам се пак в мен блян ли кипи?
По-отровна от билката на Ромео,
разяжда безскрупулно жилите ти, 
но си готов да я слушаш отново,
и отново.

© Т. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??