29.03.2015 г., 8:31 ч.  

Песента на копчетата 

  Поезия » Еротична
567 0 4

 

С несигурното твое: „Стоп, че...”

насред ливадата с цветя,

въртя със пръстите си копче

на блузката ти и дъха

 

усещам как ти учестява

и в ноздрите нахлува свеж,

в изтънчена игра прастара,

неутолим един копнеж.

 

Седефената им редица

аз разкопчавам – твоя страж –

и на гърдите верен рицар,

ръка полагам, за кураж.

 

Почувствал, че не ми се сърдиш,

изпитваш свян, но не и срах,

в миг блузката без жал разгърдих

и устни впих до болка чак.


 

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??