13.12.2007 г., 14:51 ч.

Песента последна 

  Поезия » Любовна
675 0 13
ПЕСЕНТА ПОСЛЕДНА

Без спомен и биография,
без място и география.

Без белези и татуировки,
без археология и разкопки.

Без телесна обвивка,
без дръзка усмивка.

Без дяволски зелени очи,
без луда радост и искрени сълзи.

Невидим - в празната, сива вечност на смъртта,
ще ме познаеш само - по стиха за любовта.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??