Dec 13, 2007, 2:51 PM

Песента последна 

  Poetry » Love
678 0 13
ПЕСЕНТА ПОСЛЕДНА

Без спомен и биография,
без място и география.

Без белези и татуировки,
без археология и разкопки.

Без телесна обвивка,
без дръзка усмивка.

Без дяволски зелени очи,
без луда радост и искрени сълзи.

Невидим - в празната, сива вечност на смъртта,
ще ме познаеш само - по стиха за любовта.

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??