24.09.2007 г., 16:45 ч.

Песента за плодове и зеленчуци 

  Поезия
2390 0 3

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Обичам ги узрели, меки и сладки,
облечени в слънце и дъждовни капки.
Обичам ги сочни, ароматни -
на вкус точни.
А най ги обичам крадени.
И не ги оставям недоядени.

О, как ги обичам жените -
от главата до петите.  

Със сироп сладък ще ги намажа
и колко са сладки, ще им покажа.

Ще ги галя, ще ги лижа,
ще ги целувам и ближа
по лицето и гърдите,
от главата до петите.

Разум, горест, мъка, самота,
удавя ги всички вълната на страстта.

И да свършваш причини не намирай.
Нежно или грубо - моля те, не спирай!

И така, и още, и отново,
и още пак, и наново.

И крещи страстта в очите
от главата до петите.

И обратно, и пак,
ах, какъв сладък грях!

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??