22.10.2007 г., 17:17 ч.

ПЕСЕНТА ЗА СКОРОСТТА 

  Поезия
623 1 9
ПЕСЕНТА ЗА СКОРОСТТА

Когато вятърът ме удари в лицето.
Когато хоризонтът се слее със шосето.

Тогава - сме само аз, дяволът и скоростта
и няма място за мъки и тъга.

Тогава единствената, мокра сълза
е само, ако в окото ми влезе муха.

И никой няма щастие да разбере,
докато се не носи -с двеста и петдесе.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??