Oct 22, 2007, 5:17 PM

ПЕСЕНТА ЗА СКОРОСТТА 

  Poetry
659 1 9
ПЕСЕНТА ЗА СКОРОСТТА

Когато вятърът ме удари в лицето.
Когато хоризонтът се слее със шосето.

Тогава - сме само аз, дяволът и скоростта
и няма място за мъки и тъга.

Тогава единствената, мокра сълза
е само, ако в окото ми влезе муха.

И никой няма щастие да разбере,
докато се не носи -с двеста и петдесе.

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??