11.02.2017 г., 18:51 ч.  

Песента за среднощния кукуряк 

  Поезия » Любовна, Хумористична
1192 2 4

      При мен е нощ.
      А там e следобяд..

      - Ще мога да говоря
      вечерта!
      - Чудесно! :)

      И аз стоях си
      пак до сутринта...
      ..За да му кажа нещо.

      ..За да му чуя
      мъничко гласчето..
      ..За да го почувствам
      как въздиша..

      По дяволите!
      Пак замина ми нощта..
      И светна
      през прозореца небето..
     
      Със телефона ми
      отново
      съм заспала..
      - Не, не.. Не спя все още..
      - Пиши ми! 
      - Обади се!
      Пак и пак!
      В 3 ей ем
      съм кукуряк!  

 

             * * *

 

      "Добро утро! 
      "Лека нощ! 😘😴"
      "И хубав ден!".🍀

      "Наспа ли се? 🐣
      "Къде си?" 💔
      "Как си? 😘"
      "Какво си правиш? 😃"
       "Мислиш ли за мен? 😢

    
      Колко стана пак часът
      при мене?
      Сърцето ми
      пренесе се
      в друго време..

      Уфф..
      Дявол с дяволите
      да го вземе!
      Кой обърна ми кълбото
      наобратно?
      - Къде си !?
      Искам те обратно!!!

      С телефона ми 
      отново
      съм заспала..
      - Пиши ми! 
      - Обади се!
      Пак и пак!
      - Не, не.. Не спя все още..
      В три ей ем
      съм кукуряк..

 

                  * * *
      Онази нощ,

      в леглото го прегръщах.
      И дланта му
      нежно си целувах...


      - Сега се връщам,
      спинкай!
      - М-м-м... Добре!

      Очи отварям
      и се усещам,
      че сънувам...
      - По дяволите! Н-е-е-е!
      
      Във банята
      лицето си поглеждам.
      И мислите си
      някакси 
      подреждам...
      Той не е тук!
      И мен ме няма там!
      Проклет да бъде тоя сън!

      И брат ми май
      ще се окаже прав..
      Че К-О-Н-Т-И-Н-Е-Н-Т-И-Т-Е
      са ни проблема!!!!
      И връщам се в стаята.
      ....И няма го до мене пак!
     
      Съседа с бормашината
      дори в съня
      ми го отне!
      По дяволите! Не!!!

 

                    * * * 
     
      Кой, кой обърна ми кълбото
      наобратно!?
      - Къде си?
      Искам те обратно!!!

      Със телефона ми отново
      съм заспала..

 

      - Пиши ми!
      - Обади се!
      Пак и пак!
      В три ей ем
      съм кукуряк!



      Париж - 3am.
      12 януари 2016

© D. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти! Поздрави от Париж!
  • Поздрави от Мюнхен. Харесах. Кукуряк ми е позивната.
  • Благодаря ти много!!! Радвам се! Прекрасна вечер ти желая! Усмивки и поздрави от Париж.
  • Толкова много ми хареса! Формата е интригуваща, държи те до края.
Предложения
: ??:??