19.05.2011 г., 14:20 ч.

Песимистично! 

  Поезия » Гражданска
557 1 2

Прокълнах целия свят – близки и чужди!     

Изтървах последния влак, ненужен               

проиграх безгрижно човешката нужда                            

за  старост заслужена…                                      

Виновници  няма – светът е объркан!           

Всичко изгаря без пепел в душите  –              

отвсякъде чуваш думи изтъркани:                 

изход  няма – за всички…                                 

© Никола Тенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • !!!
  • Ех, пък като сме разбрали истината, да се усмихнем!Ние сме творците на дните.Като сме я докарали до тук,ще сърбаме попарата.Поздрав!
Предложения
: ??:??