1.09.2011 г., 11:02 ч.

Песни на щурчета 

  Поезия » Любовна
572 0 3

Щурчетата са мили  спомени,

които в тъмното ни викат

и капчици тъга отронени

в мига, преди да ни обикнат.

 

Зоват щурчетата протяжно,

все мамят ни да се завърнем.

И да си кажем  нещо  важно .

Да си простим. Да се прегърнем.

 

На август във косите меки

безпаметно да се изгубим.

По слънчевите му пътеки

да тичаме добри и влюбени.

 

И  песни на щурчета само

да слушаме. Денем и нощем.

А Лятото със смугло рамо

да ни привлича още, още....

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??