18.09.2010 г., 23:05 ч.  

Песничка за реката 

  Поезия » За деца
2291 0 34

Срещнаха се две рекички

и решиха на шега

да се хванат  за ръчички –

станаха една река.

 

Сто поточета игриви

бързо вляха се и те,

а реката бе щастлива,

че със мигове расте.

 

Тича през гори, поляни,

нищо няма да я спре.

И ще стигне запъхтяна

чак до някое море.

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??