16.03.2009 г., 22:43 ч.

Песъчинкови възторзи 

  Поезия » Любовна
496 0 11

Малка песъчинка литнала съм над земята

и възторжено, и безутешно

пак от времето откъртила съм плочка,

скърпила мечтите свои, разноцветни

и изречени, и премълчавани.

Зиме ме обгръщат в снежно покривало,

пролет - тюркоазно и измамно

ще ме лъжат, че съм млада,

да потичам с кончетата по ливада,

да съм лека и свободна...

литнала по вертикала...

с ясни мисли и утеха... и възторзи,

че съм млада, млада, млада...

 

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??