6.12.2007 г., 10:26 ч.

Пиеса 

  Поезия » Друга
484 0 1

Малка стъпка,
а после назад!
Гореща тръпка,
а после хлад!

 

Бегла усмивка,
а после сълза!
Нисък поклон
и тъжен стон!

 

Пиесата свърши
и нещо се прекърши!
Актьор без роля -
рицар без броня!

 

Завесата пада,
поглед към пода,
последна целувка,
край на тази преструвка!

 

Пляскане с ръце,
благодарност от сърце!
Скрит зад завесата,
край на пиесата!

© Зори Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • За съжаление нещата постоянно се редуват така в животаПоздравявам те!!!
Предложения
: ??:??