Пак ще има пир.
Ще пируват с мойта наивност.
Ще разкъсат до кости
душата ми!!!
Хищни хиени.
Гладни и жадни,
ще се впият в сърцето ми,
ще изсмучат
до капка чувствата ми!
Ще остана безчувствена.
Хладна като мраз,
гола - без душа,
само по кости.
Това не е смъртта!
Тя ще бъде спасение!
Това е слабостта!
Страхът!
Това е дяволът!
Отровена от ласкави слова,
забити стрели в плътта!
Отровни стрели.
Зашеметена.
Изнемощяла.
Отровена.
Но... не!
Този път... Не!
Няма да има пир!
Слабостта се превърна в сила,
силата във вяра,
вярата в Любов.
Любовта лекува,
вдига на крака!
Любовта издига!
Любовта е Бог,
а Бог е с мен.
Бог е най-Велик!
© Фей Всички права запазени