10.01.2017 г., 0:07 ч.

Пир на любовта 

  Поезия » Любовна
273 0 6

Глътка топлина. 
И тръпка.
Вино, поглед, тишина.
Сякаш срещнаха се пръсти. 
Твои, мои... все едно.
Всичко е преплетено. 
И търсещо.
Кожата крещи ми: 
"Да, сега"!
И под набезите твои
с жадни устни 
се предавам 
на единствената свобода –
да съм твоя.
Ти да бъдеш мой.
Няма избор,
а съдба.
Утрето ще е в порой.
Днес пирува Любовта.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??