8.11.2013 г., 21:20 ч.

Пирински орли 

  Поезия » Еротична
721 0 2

Кат на Пирина орлите

със искри в очите,

от селата, градовете,

от паланки в планините,

излетели даскалите

и кацнали са във Банско

на мезета и шампанско,

курс да карат две недели

във луксозните хотели!

Яли, пили, песни пели,

връзки всякакви заплели!

Лекции на ден по дваж,

две закуски и масаж!

Весело е, без съпрузи

да разпускат във джакузи!

Бузите са зачервили,

а телата закръглили!

Върнали се пак на село

към учителското дело...

бузите им избледнели,

а телата изтънели !

© Исмаил Али Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??