Ти би ли могла да ми кажеш...
аз как ще се справя с това...
до мен няма вечно да бъдеш...
сам трябва напред да вървя...
зад мене разпада се всичко...
напред пък е дяволски мрак...
ще трябва да действам на сляпо...
забравил за чувството страх...
ти би ли могла да ми кажеш...
аз как ще се справя с това...
до мен няма вечно да бъдеш...
сам трябва напред да вървя...
© Андрей Андреев Всички права запазени