3.09.2006 г., 22:37 ч.

Писмо 

  Поезия
563 0 9

Препрочитам мислите ти.

Преписвам буква по буква

твоето име.

А отвън покрай нашата къща

тичат, забравени, дните ни.

Направи ми

от бели листове цвете.

Нека лицето ми свети,

прекрепено към мойто писмо

като пощенска марка.

Изпрати ми я всичката твоя любов.

По гълъби бели я пращай-

една след една.

Нека мойта поща е пълна

само с твойте писма.

© Адриана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??