Препрочитам мислите ти.
Преписвам буква по буква
твоето име.
А отвън покрай нашата къща
тичат, забравени, дните ни.
Направи ми
от бели листове цвете.
Нека лицето ми свети,
прекрепено към мойто писмо
като пощенска марка.
Изпрати ми я всичката твоя любов.
По гълъби бели я пращай-
една след една.
Нека мойта поща е пълна
само с твойте писма.
© Адриана All rights reserved.