13.07.2009 г., 8:13 ч.

Писмо до добрите хора 

  Поезия » Философска
712 0 22

Искам моето писмо до теб в бутилка да изпратя

и вярвам, че винаги до теб то ще пристига,

по неписани закони добротата ще затворя,

с вечност и любов, осветени от олтара.

 

Искам моето писмо до теб в бутилка да изпратя

и вярвам, там дълговечност ще отрежа,

като храбра, остаряла катедрала -

там името си върху твойто ще положа.

 

Искам моето писмо до теб в бутилка да изпратя

и не защото съм приклещена без обич,

и не защото е безмилостен живота,

просто изход има - доброта затворена, но жива...

 

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??