7.09.2010 г., 22:23 ч.

Писмо по пеперуда 

  Поезия » Любовна
905 0 3

 Писмо по пеперуда

 

На рамото ми кацна пеперуда -

красива, като моята любов,

като Ангела в далечната чужбина,

за който аз на всичко съм готов.

 

Пеперудата погалих по крилата,

все едно са Ангелски коси,

а после нежно я целунах

и при Ангела я пратих да лети.

 

Лети, красива пеперудо,

на моя Ангел любов занеси.

От тази, дето нося във сърцето,

която сгрява ме в студени дни.

 

Бленувам аз за наш`та среща,

когато ще погледна във очи

образа, стоящ отсреща -

Ангела от моите мечти.

 

И тогава, вярвай ми, ще бъда,

то се знае - тъй честит,

че на колене пред Бог ще моля

да запази вечен този миг щастлив.

 

 

 

2010-09-07

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??