Не е полуистина... не е полустих!
Цялата ... съм в него!
„Здравей, моя Любов!
Чакам те.
Дишам
с хриле
виновни.
Знаеш това.
Нали?
Затова
също
съм
виновен.
Екранът ти ли трепти...
Успокой го...
Със клавишите
ти набирам
мечти -
по-хубави
от твоите...
И защо
все плачеш.
Усмихни се.
Във виртуала
няма сълзи.
Има само
усмивки
в големи пиксели.
Изпращам ти
33 -
Христови.
Да не ти дреме.
Лети си... Лети...
Аз те гледам...
А,
и да питам,
пазиш ли още
онзи
стъкнатия огън,
отвън
на пруста ти?
Че от студ
ми треперят
усмивките
и ми е
прегръдката
облачна...
Още ли си
облечената в любов
жена
на прага ми...
Още си...
А вътре е пусто
от възмездие...
И розата ти
ненарисувана
не е прецъфтяла
още,
да знаеш...
Сега приключвам,
че трябва
да отида
до пощата.
Писмото ми
е такова,
че искам
в ръцете си
да го имаш.
Целувам
екрана ти.
Моя си..."
..................
Re:
Получих писмото ти.
Платих си таксата
за
„Препоръчано".
МУЗИКА>>>Всичко, което правя, го правя за теб-Брайан Адамс
© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени