15.01.2009 г., 21:18 ч.

Писна ми 

  Поезия » Любовна
893 0 1
 

Писна ми все да бъда чужда изтривалка,

да се моля за любов - мижава и жалка,

и да пия, и да плача, да не спя по цели нощи,

и да чакам Любовта, а нея да я няма още!

 

Писна ми все да бъда нечие украшение,

за нечие сърце да бъда само забавление,

да пуша, да проклинам и да не виждам края,

да тръгвам, да се връщам и къде съм да не зная!

© Васил Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??