Мост и река.
Маски без приличие
Уморяваше ме това.
Уморяващи хора
Фалшиви усмивки.
Лоши лица.
Обиди.
Забрани
Ултиматуми .
Безверието роди грях ,с който всеки ден се боря.
Себе си да моля
Докога?
Ще стоя в сянка на себе си.
Омръзна ми да ме упрекват и налагат етикети.
Искам свобода .
Искам хубав и спокоен живот.
Без ограничения.
Без умоления .
Без отричания .
Писна ми .
© Elena Bojinova Всички права запазени