22.01.2020 г., 11:23 ч.

Питаш ли ме 

  Поезия » Любовна
364 0 2

Питаш ли ме...?
Боря се за оцеляване...
Пред маса пълна със тъга стоя...
От устните ми вопъл и ридание,
а иначе - тишина.
Питаш ли ме...?
Ще ти отговоря,
макар че душата ми ридай,
разкъсвана от хиляди въпроси
и от самота, и от самота...
Чакаш ли ме?
Защото аз те чакам...

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??