31.07.2007 г., 23:10 ч.

ПИЯНИ ОТ ЛЮБОВ 

  Поезия
535 0 0

Пияни от любов,
която винаги е първа
са мислите на вишните
отвън.
Нощес,
навярно повече насън
отколкото наяве,
срещнах пролет
и накопнели полети
в душата ми се блъснаха,
разпръснаха
боите на дъгата,
светлината
онемя,
разсипала в зениците златисто...
а мислите на вишните,
пияни от любов,
навярно повече насън,
отколкото наяве,
ме поискаха.

© Мери Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??