15.09.2019 г., 10:34 ч.

Пиянство... 

  Поезия » Любовна
216 0 0

Пиянство...

 

Инстинкт на пчели ни подмами

към черният грозд на нощта

и късахме с глад ароматни

наляни от сладост зърна...

 

А виното право в кръвта ни

преливаше тъмният сок...

... Но бяхме без вино пияни 

и суеверни: без Дявол и Бог!...

 

15.09.2019.

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??