Пиянство...
Инстинкт на пчели ни подмами
към черният грозд на нощта
и късахме с глад ароматни
наляни от сладост зърна...
А виното право в кръвта ни
преливаше тъмният сок...
... Но бяхме без вино пияни
и суеверни: без Дявол и Бог!...
15.09.2019.
© Коста Качев All rights reserved.