Ако в живота ,всичко бе толкова лесно...
Тогава дали щяхме пак да сме същите?
Схванати,задръстени и саможиви..
И не изпускаме ли,нещо?Да бъдем щастливи.
Ако всичко беше лесно...тогава дали щеше
да ни бъде интересно!?Къде е тънката линия,между добро и истина.
И дали всичко ще се случи,или някой
от живота ,двойка днес ще получи.
Времето гони ,добрите и лошите...
защото законите задават само въпросите.
А истината ,казват под нокът се крие!
Тогава живота те пита...Къде сме ние?
Прегръщам утрото,смирено и моля
дано,душата живее щастливо на воля...
Ех страх,будителю верен...подай ми
отровата,живота е мой!И нека живее
тоз измислен герой.
© Ангел Всички права запазени