29.08.2009 г., 0:29 ч.

Плачеща върба 

  Поезия » Пейзажна
919 0 3

 

 

Привела нежно  рамене,

ах, погалила тихо с ръце земята...

и полюшва вятър клони,

роса те окъпа...сълзици  пророни...

 

Свела  клони  натъжена,

тиха, нежна, свежа,буйна зеленина личи.

В прегръдката  твоя , знам,

слънцето  жарко трудно провира  лъчи...

 

Притихнала  вечер  желана,

вечерен бриз листа полюшва  с милувка...

Щастлива си днес, може  би,

оживена с младежката  топла  целувка...

 

И  прегърнати  в  мрака,

сред твоя спокоен  оазис  красив,

влюбена  двойка  те  радва

и гали те обич ярка и порив  щастлив...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??