25.03.2010 г., 14:09 ч.

Плачът на слънцето 

  Поезия
745 0 1

Сълзите на слънцето

се стичат разтопени.

Сълзите от слънцето

се разливат сломени.


С лъчите преплитат се,

вгушват се в тях.

Уж са бистри сълзите,

а тези - пепел и прах.


© Моника Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??