Mar 25, 2010, 2:09 PM

Плачът на слънцето 

  Poetry
746 0 1

Сълзите на слънцето

се стичат разтопени.

Сълзите от слънцето

се разливат сломени.


С лъчите преплитат се,

вгушват се в тях.

Уж са бистри сълзите,

а тези - пепел и прах.


© Моника All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??