20.12.2007 г., 22:55 ч.

Плачът ти 

  Поезия » Любовна
859 0 6
Плачи, поплачи, гмурни се до дъно
в тъгата си отпусни се, опознай я до край,
в листата рисувай я с капки жалеещи,
образа и, ако можеш, в изкуство създай.

Плачът ти студен ще измие дерзаещ
греха в душата ми дълбоко скован,
ще изтръгне от там поезия пламенна,
любов разпиляваща в тъжни слова.

© Антония Начева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??