11.11.2008 г., 12:06 ч.

Плахи стъпки 

  Поезия » Любовна
666 0 10

С трепет и горест очаквах

тихото почукване на вратата

и плахите любими стъпки

отекваха радостно в тишината.

 

Прегръщаше ни нощната омая

със своята безкрайна сладост

и в тишината на лунните нощи

сърцата ни затрепваха в радост.

 

Когато тъга сърцата обземе,

призоваваме това щастливо време,

останало в спомена прозрачен,

да гали душата с образ далечен.

 

 

© Мадлен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??