1.07.2012 г., 16:30 ч.

Пламъкът в мен ще гори 

  Поезия » Друга
441 0 0

Пламъкът в мен ще гори

 

Кой ще повярва,

че в облака пухкав, голям,

света като пламък ще видя,

отразен в мен като вулкан!

 

Той, облакът, пак ми говори,

скътани думи от мене не крий.

Иска пак да ме води

света да гледам с други очи.

 

О, облако верен и чист като балада,

побираш толкова чувства на ден!

Как ми се иска колко неща да забравя,

но пламъкът огнен пак в мене гори!

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??