9.08.2012 г., 11:45 ч.

Пластична операция 

  Поезия » Хумористична
503 0 4

Тоталитарната държава

превърна се в дръглива крава:

пресъхна, млечице не дава...

А беше тя свещена крава!

 

Все празно вимето се люшка!

В селата падна и градушка,

порой завлече градовете,

останалото– смерч измете!

 

"Ще бъде нашата държава

отново златна дойна крава–

с добра пластична операция

да я превърнем в демокрация!"

 

Решиха тъй специалисти

и наредиха дълги листи...

Но как с пластична операция

ще храни крава цяла нация?!

 

Въпросът нерешен остава,

ама пък имаме си крава!

Бозаем малко, но с обноски

от силиконовите бозки!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??