18.05.2014 г., 18:50 ч.

Платноходи 

  Поезия » Друга
553 0 13

 

Облаци...  

Мълчаливи небесни платноходи,

тайни в пазвите си крият.

Дотежат ли им,

в доспехи сиви се обличат

и с оловни вопли

върху земята ги свличат.

 

Лодки,

с платна издути,

по пътища небесни плуват.

Бисери,

от облаци отронени,

бързат пръстта

да целунат.

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??